Tip rulou sistem de agatare

Plasele Antiinsecte tip rulou – sistem cu agatarere prezinta variant cea mai solicitata datorita confortului in utilizare dar si aspectului elegant pe care acestea il ofera.

Elemente  Componente:

Caseta – plasata in partea superioara a plasei de insect este din aluminiu extrudat si se monteaza in exteriorul ferestrei. Are atat rol de protective (sita se ruleaza in interiorul casetei, astfel ca iarna nu este necesara indepartarea ei de pe fereastra), cat si rol estetic.

Sita din fibra de sticla ignifuga – reprezinta practice cea mai importanta componenta a intregului ansamblu. Prevazuta cu ochiuri foarte fine aceasta impiedica patrunderea oricarui tip de insect dar asigura in acelasi timp si o aerisire optima.

Ghidajele Laterale din aluminiu sunt prevazute cu camera de montaj, astfel nu mai este necesar acofectionarea unui cadru. Acestea pot fi vopsite in aceiasi nuanta cu tamplaria pentru a nu exista diferente de culoare.

In partea inferioara inchiderea se realizeaza cu ajutorul profilelor de blocare, care se inchid unul pe altul pe toata lungimea plasei, acesta se numeste SISTEM CU AGATARE.

Actionarea se realizeaza cu ajutorul unui snur care faciliteaza ridicarea si coborarea plasei.

Se poate opta pentru frana siliconica cu rol de diminuare a vitezei de ridicare a plasei ceea ce ii conferă o durata de viata mai lunga.

Rezistenta și durabilitatea acestor plase sunt date de calitatea elementelor din care sunt alcătuite. De aceea la noi garanția este de 5 ani de la montaj, pentru ca nu facem rabat la calitate.

  1. Culori Standard: Alb, Maro Închis (RAL – 8019), Maro Deschis (RAL- 8014), Argintiu (RAL-9006), Gri Antracit (RAL – 7016)
  2. Imitație Lemn :Stejar Auriu, Nuc, Wenge, Mahon
  3. Culori Extra Standard – se pot vopsi în orice nuanță RAL.