Tip rulou sistem cu magnet

Plasele Antiinsecte tip rulou – sistem cu magnet dețin același confort în utilizare precum si același design, ca Plasele Antiinsecte - sistem cu agățare. Singura diferența intre acestea, consta în închiderea din partea inferioara.

Elemente  Componente:

Caseta – plasata in partea superioara a plasei de insect este din aluminiu extrudat si se monteaza in exteriorul ferestrei. Are atat rol de protective (sita se ruleaza in interiorul casetei, astfel ca iarna nu este necesara indepartarea ei de pe fereastra), cat si rol estetic.

Sita din fibra de sticla ignifuga – reprezinta practice cea mai importanta componenta a intregului ansamblu. Prevazuta cu ochiuri foarte fine aceasta impiedica patrunderea oricarui tip de insecta dar asigura in acelasi timp si o aerisire optima.

Ghidajele Laterale din aluminiu sunt prevazute cu camera de montaj, astfel nu mai este necesara cofectionarea unui cadru. Acestea pot fi vopsite in aceiasi nuanta cu tamplaria pentru a nu exista diferente de culoare.

In partea inferioara inchiderea se realizeaza cu ajutorul benzilor magnetice care se atrag, realizand o inchidere etansa.

Actionarea se realizeaza cu ajutorul unui snur care faciliteaza ridicarea si coborarea plasei.

Se poate opta pentru frana siliconica cu rol de diminuare a vitezei de ridicare a plasei ceea ce

Ii confera o durata de viata mai lunga.

Un atuu important al acestor sisteme il reprezinta faptul ca nu necesita spatiu la exterior de aceea pot fi montate acolo unde sunt grilaje la ferestre.

Rezistenta și durabilitatea acestor plase sunt date de calitatea elementelor din care sunt alcătuite. De aceea la noi garanția este de 5 ani de la montaj, pentru ca nu facem rabat la calitate.

1. Culori Standard: Alb, Maro Inchis (RAL – 8019), Maro Deschis (RAL- 8014), Argintiu (RAL-9006), Gri Antracit (RAL – 7016)
2. Imitatie Lemn :Stejar Auriu, Nuc, Wenge, Mahon
3. Culori Extra Standard – se pot vopsi în orice nuanță RAL.