Plase antiinsecte – sistem clasic pe balamale

Plasele Antiinsecte – sistem clasic pe balamale,  reprezinta varianta cea mai economica din punct de vedere al costurilor, datorita complexității reduse, însa își păstrează același rol important: împiedica pătrunderea insectelor în interiorul camerei.

Sunt confectionate dintr-un cadru de aluminiu extrudat, vopsit in cap electrostatic, pe care este montata sita. Se deschid in exterior cu ajutorul unor balamale. Plasa este fixata cu ajutorul unui blocator iar manevrarea este posibila datorita asamblarii unui maner.

Sita din fibra de sticla ignifuga, cu ochiuri fine, este aceeasi pe care o folosim si in asamblarea celorlalte sisteme. In acest caz ea necesita o atentie mai mare neavand nici un suport de protectie pe perioada iernii. Asadar este recomandata scoaterea acestora in sezonul rece si depozitarea in locuri ferite de umezeala si inghet pentru a evita deteriorarea lor.

Culorile disponibile:
1. Culori Standard: Alb, Maro Închis (RAL – 8019), Maro Deschis (RAL- 8014), Argintiu (RAL-9006), Gri Antracit (RAL – 7016)
2. Imitatie Lemn :Stejar Auriu, Nuc, Wenge, Mahon
3. Culori Extra Standard – se pot vopsi în orice nuanță RAL.