Plase anti insecte tip plisee

Plasele Antiinsecte Plisse - Sunt cele mai moderne sisteme de protectie impotriva insectelor recomandate ferestrelor si usilor cu dimensiuni mari. Caracterul inovativ al plaselor plisse consta in imbinarea proprietatilor practice ale sistemelor clasice cu designul modern specific acestora.

Sistemul simplu de culisare, fara componente pretensionate asigura o fiabilitate ridicata si o actionare extrem de usoara.
Sita utilizata la plasele plisse are o grosime mai mare, este mai rezistenta si poate fi expusa la factorii exteriori precum ploaie, vant, soare, inghet fara a exista riscul deteriorarii ei. Aceasta se pliaza ca o armonica pe un cadru din aluminiu prevazut cu sine. Sina de sus sustine greutatea sistemului si poate exercita presiune impotriva curentilor de aer, iar sina de jos este foarte putin vizibila pentru a nu creea piedici in podea.

Actionarea poate fi realizata atat vertical cat si orizontal, la alegere. Plasele plisse pot fi confectionate intr-un singur canat sau in doua canate, in functie de deschiderea spatiului.