Despre noi

Despre Noi

Firma noastră a luat ființa în anul 2017, din dorința  de a oferi pieței un partener  local de încredere, suport specializat și consultanta, în promovarea sistemelor exterioare de umbrire și protecție.

Misiunea societății noastre este crearea și dezvoltarea unui brand puternic atât la nivel național cât și la nivel international, precum și dobândirea poziției de lider în domeniul producției sistemelor de umbrire și protecție. Ne propunem sa venim în întâmpinarea clienților cu o varietate de produse superioare din punct de vedere tehnic, cu preturi competitive și cu o strategie de vânzare bazata pe un set de valori foarte bine stabilit.

Valorile după care ne ghidam în acțiunile noastre, sunt: Corectitudine, Cinste, Respect. Astfel ne propunem ca și  relațiile de colaborare sa aibă același fundament.

Obiectivul nostru principal este crearea unei rețele de distribuție care sa împărtășească aceleași set de valori astfel încât clienții care beneficiază de produsele noastre atât prin intermediul partenerilor noștri ,cât și direct de la noi, sa fie pe deplin mulțumiți de alegerea făcută.